Klíše – Na uzavřený Plavecký areál Klíše narazí veřejnost od 1. července. Důvodem je pravidelná plánovaná každoroční odstávka.

Miroslav Harciník, ředitel Městských služeb města Ústí nad Labem, které areál spravují, uvedl, že zavřený bude jak krytý plavecký bazén, sauny, posilovna i občerstvení. „Jedná se o kompletní uzavření haly, kdy je nutná odstávka strojů a zařízení na hale, během níž dojde, mimo jiné, k vypuštění bazénů a jejich důkladnému vyčištění, rovněž proběhnou nutné opravy a údržba jednotlivých technologií, které návštěvníkům sloužily po celý rok. Zároveň je již po dvou letech nepřetržitého provozu potřeba vymalovat vestibul a některé další prostory, aby se veřejnost cítila v hale dobře,“ doplnil Miroslav Harciník.

Dveře plavecké haly, včetně saun, posilovny a občerstvení se zase veřejnosti otevřou 1. srpna. Venkovní koupaliště je v současné době před rekonstrukcí. Plavecký areál Klíše nabízí návštěvníkům padesátimetrový plavecký bazén s parametry závodního bazénu, finskou i parní saunu, posilovnu a občerstvení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru