Foto: Dopravní podnik města Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dopravní podnik oznamuje příchod prvních autobusů z nové flotily šesti moderních kloubových autobusů. Tato nová vozidla nejen že splňují nejnovější standardy, ale také přinášejí řadu inovativních technologií, které zvýší komfort a bezpečnost cestujících.

Každý autobus je vybaven efektivní klimatizací, která zajistí příjemnou teplotu během celé vaší cesty. K dispozici jsou také USB-C nabíječky, díky kterým můžete pohodlně dobíjet svá mobilní zařízení. Na palubě najdete také moderní informační systém, který vám poskytne aktuální informace o jízdě a zastávkách.

"Bezpečnost je pro nás prioritou, a proto jsou autobusy vybaveny pokročilým bezpečnostním systémem, který monitoruje prostor kolem vozidla a upozorňuje řidiče na potenciální kolize. Systém kontroly tlaku v pneumatikách a další moderní technologie dále zvyšují bezpečnostní standardy našich autobusů. Od zítřejšího dne se těšíme na první cesty s těmito skvělými novými autobusy. Děkujeme vám za důvěru a těšíme se na další společné jízdy!," uvádí Dopravní podnik města Ústí nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru