Foto: HZS Ústeckého kraje
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Celkem 37 jednotek dobrovolných hasičů obcí asistovalo při pálení vater ve svých hasebních obvodech. Ve všech případech proběhlo vše v klidu a bez komplikací. Po ukončení pálení hasiči požářiště prolili vodou.

Hasiči ze stanice Teplice vyjížděli ve 20:08 hodin k požáru v obci Bystřany na Teplicku. Po příjezdu na místo události bylo zjištěno, že se jedná o nahlášené pálení, ale zodpovědná osoba neměla u sebe telefon, jednotka nezasahovala.

Dobrovolní hasiči obce Ústí nad Labem - Mojžíř vyjížděli ve 21:11 hodin k požáru v Krásném Březně - městské části Ústí nad Labem. Opuštěné doutnající ohniště prolili vodou.

Hasiči ze stanice Ústí nad Labem vyjížděli ve 21:33 hodin k požáru do Skorotic - městské části Ústí nad Labem, kde bylo zjištěno nenahlášené pálení na soukromé zahradě, jednotka nezasahovala.

Hasiči ze stanice Štětí a dobrovolní hasiči obce Štětí však vyjížděli k požáru předčasně zapálené vatry již v pondělí 29. 4. ve 22:03 hodin. Hasiči požár uhasili jedním vodním proudem „C“ a vatru rozebrali.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru