Na Miladě se v sobotu poběží charitativní běh upřímných srdcí. Připraven je bohatý program!
Ilustrační foto
Co se chystá

Ústecko - I letos se koná již 6. ročník charitativní akce běh upřímných srdcí, která bude začínat již v neděli 5. 9. 2021 od 14:00 na obvyklém místě u jezera Milada.

100 % příspěvků jde na pomoc konkrétním dětem na konkrétní zdravotní pomůcku, nebo léčbu. Pro letošní rok jde 100 % ze startovného na pomoc pro Štěpánka o jehož příběhu se jako vždy můžete dočíst na stránkách www.uprimnesrdce.cz

I pro letošní rok jsou připraveny 3 soutěžní kategorie. Běh na jeden kilometr je primárně určen pro mládež a neběžce a i pro letošní rok jsou pro nejlepší připraveny krásné originální medaile, které ročně vyrobil umělec Honza Marek (Jmwood&epoxy). Pro vítěze hlavního běhu na 5 km jsou již tradičně připraveny originální skleněné trofeje a medaile od umělce Zdeňka Kunce.

Štafeta firem a organizací bude pro letošní rok soutěžit poprvé o putovní pohár nadačního fondu. Vítězná štafeta se bude moci za odměnu proletět kolem jezera Milada. Tuto cenu věnovala do soutěže společnost Fly Heli, která bude na místě poskytovat lety vrtulníkem i pro návštěvníky. O výhry tu ale nikdy nešlo, jde primárně o to se zúčastnit, akci si užít a tím pomoci někomu, kdo pomoc opravdu potřebuje.

Harmonogram:
14:00 Oficiální zahájení akce
14:30 Štafeta o pohár Nadačního fondu na 3 x 1 km
15:00 Závod na 1 km
15:30 Dětské nesoutěžní běhy
16:00 Hlavní závod na 5 km
16:45 Vyhlášení výsledků 1 km
16:55 Vyhlášení štafety na 3 km
17:00 Vyhlášení výsledků 5 km

I pro neběžce bude připraven doprovodný program o který se postarají moderátoři z Dance Mission, spolek A.S. Ghost Czech Force, Český červený kříž, hasiči z Klapý a další. Registrovat na akci a dozvědět se více můžete na stránkách nadačního fondu ZDE: http://www.uprimnesrdce.cz/akce/beh/

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru