Ilustrační snímek. Zdroj foto: flattrack.cz
Co se chystá

Chabařovice – Plochodrážní stadion Moto Areálu Chabařovice bude hostit v sobotu 11. května 2024 Mistrovství České republiky ve Flattracku (pozn.red. americká plochá dráha)s mezinárodní účastí. Na start se postaví jezdci tří tříd.

„Mezinárodní účast dává závodu zvláštní šmrnc a slibuje vzrušující souboje až do cíle. Ve startovní listině elitní třídy FT1 nebudou chybět největší hvězdy domácího flattracku. Obhajovat český titul bude i tentokrát Ervín Krajčovič, který se stal minulém roce prvním Čechem, jež ovládl světový šampionát. Na další kariérní posun je pak připravený také domácí vicemistr a čtvrtý muž z posledního světového šampionátu Ondřej Svědík. O pozice na pódiu bude jistě usilovat i třetí v loňské sezóně Tomáš Kolařík,“ píše se na webu flattrack.cz.

Jezdci se utkají v mistrovských třídách FT1, FT Classics a FT Young. Každá kategorie se jede na čtyři rozjížďky a bodované finále. Semafor první závodní jízdy se rozsvítí úderem 14.00 hodiny. Vstupné na stadion je 200 Kč.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru