Foto: archiv klubu
Co se chystá

Ústí nad Labem – Do Ústí vůbec poprvé přijede nepředvídatelná Nitra Knights a domácí americké fotbalisty čeká pravá bitva jihu proti severu. 

Nitra se pyšní dlouhodobě kvalitní diváckou kulisou, díky níž si pro letošek zajistila i možnost pořádání finále nejvyšší soutěže amerického fotbalu. Domácí tým tedy potřebuje ukázat, jak se fandí v Ústí! 

Knights byli před sezónou favorizováni jako jasný adept na Czech Bowl, který se letos odehraje právě na jejich stadionu v Nitře. Po prvotním zaváhání proti Znojmu a porážce od Vysočiny jsou s bilancí 4-2 skutečně ve vedení jižní divize Snapbacks ligy a Blades jako zástupce severní divize čeká další těžké utkání.

Na stadionu nebude chybět bohatý doprovodný program a nezbytné občerstvení pro fanoušky. V rámci oslav 20 let partnerské společnosti Aperam v Ústí nad Labem bude celý gameday probíhat právě v barvách tohoto významného výrobního podniku a partnera klubu, kterému budou chtít Blades svým výkonem poděkovat za přízeň.

Bližší informace o programu a vstupném jsou k dispozici ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru