Foto: Město Ústí nad Labem
Co se chystá

Ústí nad Labem - V neděli 16. června se od 14 do 19 hodin uskuteční v Městských sadech Festival ústeckých dobrodruhů. Akce je zaměřena na představení širokého spektra činností nejrůznějších spolků či neformálních iniciativ. Připraveny budou i prezentace vybraných oddělení samosprávy nebo lokálních podniků.

Součástí festivalu bude mimo jiné např. Oddělení strategického rozvoje Magistrátu města Ústí nad Labem, kde se budete moci dozvědět více informací o nově připravovaném projektu s názvem Účka, participativním rozpočtu a dotacích, které město poskytuje aktivním občanům pro různé komunitní a jiné aktivity. Nebude chybět ani seznámení s činností oddělení cestovního ruchu, Kanceláře architekta města či Odboru školství, kultury a sportu.

Děti se od 14 hodin mohou těšit na divadelní pohádku o Indiánce Jance v podání Divadla Na klice. Přijďte se na festival pobavit nebo třeba navázat nové kontakty a užít si skvělý den.

Foto: Město Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru