KOLOcafé otevírá na nové adrese v ulici Tomáše ze Štítného. Na snímku baristka Áďa Hrubcová. 3x foto: Petr Sochůrek
Co se chystá

Střekov – Úderem čtrnácté hodiny odpolední se ve středu 28. srpna 2024 (pozn, red. dnes) návštěvníkům na střekovském nábřeží otevře oblíbené KOLOcafé.  Novou adresou je ulice Tomáše ze Štítného vedle veterinární ordinace a zdravotnického komplexu.

Majitel Libor Plzák uvedl, že KOLOcafé bude mít otevřeno každý den. „Od pondělí do čtvrtka je provozní doba od 14.00 do 20.00 hodin. V pátek mezi 14.00 a 21.00 hodinou, v sobotu od 12.00 do 21.00 hodin, v neděli mezi 12.00 do 20.00 hodinou,“ řekl k provozu majitel.

Návštěvníci, oblíbené nejen kavárničky, se mohou těšit na nabídku, se kterou KOLOcafé opouštělo původní místo u mostu Dr. Edvarda Beneše. „Sortiment zůstává stejný. O novinkách, co se týká menu, na které byli u nás návštěvníci zvyklí, je předčasné hovořit. Prioritou je pro nás v těchto dnech se sžít s novým místem,“ odpověděl na dotaz Libor Plzák.

KOLOcafé, to nebyla jen kavárna, ale takové malé společenské centrum, kterému se na střekovském nábřeží a Labské cyklostezce v Ústí nad Labem povedlo propojit rekreační sport s kulturou. „Cíle, kam chceme KOLOcafé posunout zatím nebudu prozrazovat. Plány však máme,“ dodal majitel Libor Plzák.

Milovníci vyhledávaných koncertů na náplavce u řeky Labe nemusí zoufat. V pátek 30. srpna 2024 proběhne od 17.00 hodin koncert ústeckého písničkáře Petra Lüftnera, kterého na pódiu vystřídá v 19:00 hodin kapela Fridrich & Fridrich.

Původní místo KOLOcafé po několika letech opustilo z důvodu potřebné rekonstrukce mostu Dr. Edvarda Beneše. Na pozemku vyrůstá provizorní bezbariérová lávka pro pěší, na kterou přeloží 30 inženýrských sítí z mostní konstrukce. Ústecký kraj, vlastník benešova mostu, majiteli KOLOcafé poskytl na přestěhování dotaci 300 tisíc Kč rozhodnutím rady z května letošního roku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru