Na Krajské výstavě psů budete moci obdivovat na 500 psů různých plemen. Ilustrační foto
Co se chystá

Louny - Ve dnech 20. – 22. září se na výstavišti v Lounech opět uskuteční tradiční výstava Člověk v přírodě a souběžná výstava Řemesla a kreativita. I přes současnou tíživou situaci s povodněmi vás můžeme uklidnit, že Louny nejsou zasaženy a výstava proběhne dle plánu. 

Přijďte si užít bohatý program a strávit víkend plný zábavy, poznání a inspirace. Co vás čeká? Tradiční výstava drobného zvířectva a chovatelských potřeb Výstava se pyšní bohatou nabídkou drobných zvířat a exotických mazlíčků. 

Exotický pavilon

Hadi, gekoni, agamy, chameleoni, želvy, sklípkani, exotické ptactvo a další fascinující druhy najdete v Exotickém pavilonu. 

Chovatelský pavilon

Králíci, drůbež, křepelky, holubi, akvarijní ryby a koi kapři se představí v Chovatelském pavilonu. 

Krajská výstava psů 

Na Krajské výstavě psů budete moci obdivovat na 500 psů různých plemen, včetně všech českých národních plemen. Výstava proběhne v neděli 22. září a nabídne divákům bohatý výběr psích soutěží. 

Voříškiáda a další soutěže 

V sobotu 21. září proběhne populární Voříškiáda, soutěž o nejhezčího voříška a pejska bez průkazu původu. Současně se můžete těšit na soutěž o nejhezčího mazlíčka výstaviště – soutěžit mohou králíci, kočičky, hadi, prasátka.

Ukázky výcviku zvířat 

Po celý víkend vás čekají ukázky:  Výcviku psů, koní, slepeckých psů, agility.  

Bohatý doprovodný program 

Nebude chybět ani doprovodný kulturní program, kde vystoupí mažoretky, šermíři, tanečníci a karatisté. 

Milovníci rukodělných výrobků se mohou těšit na řemeslné dílny, kde si vyzkouší výrobu originálních výrobků, jako jsou šperky nebo svíčky. Samozřejmě nebudou chybět kolotoče.

Výstava proběhne na adrese Výstaviště Louny, Masarykovy sady 1470, Louny, otevírací doba: denně od 9:00 do 17:00 hodin, za vstupné zaplatí dospělí – 70 Kč, děti (7-15 let), důchodci a ZTP – 50 Kč, děti do 6 let a ZTP/P zdarma. Pořadatelem výstavy je f Diamant Expo spol. s r. o.

Přijďte si užít výstavu! Ať už jste milovníci přírody, zvířat nebo ruční tvorby, výstava Člověk v přírodě je pro vás ideální příležitostí strávit příjemný den plný zábavy a zajímavostí. Přijďte si užít rodinný víkend na výstaviště v Lounech!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru