Muž si způsobil krvavé zranění na hlavě. Upadl v silné opilosti
Strážníci u zraněného muže. Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na žádost operačního střediska městské policie byla v neděli večer vyslána hlídka ústeckých strážníků do ulice Studentská, odkud na tísňovou linku městské policie telefonoval oznamovatel, že se ve zmíněné ulici nalézá muž, který je zraněn a potřebuje pomoc.

Po příjezdu na místo strážníky kontaktoval oznamovatel, který hlídku odvedl k objektu místní mateřské školky, kde se tento zraněný muž nacházel. "Po vzebrubné zdravotní prohlídce strážníci zjistili, že dotyčný má tržnou ránu na hlavě, která silně krvácela, a kterou mu strážníci ošetřili. Po poskytnutí první pomoci byla hlídkou na místo přivolána zdravotní záchranná služba, která si dotyčného za asistence strážníků odvezla do Masarykovy nemocnice k dalšímu ošetření," uvedl Jan Novotný z Městské policie Ústí nad Labem.

Vyšetřováním bylo zjištěno, že se jedná o Petra P.(1961), bytem Ústí nad Labem, který se nacházel v silně podnapilém stavu, a který si své zranění způsobil sám, bez cizího zavinění, a to pádem na zem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru