Muž bez řidičáku, opilý a v autě bez světel ohrožoval lidi na Miladě
Muž si musel počkat v poutech na příjezd policistů. Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu večer vykonávala hlídka ústeckých strážníků kontrolní činnost při kulturní akci v katastru jezera Milada, kde si strážníci všimli osobního vozidla zn.Vectra, které vyjelo z řady zaparkovaných vozidel, aniž by mělo rozsvícená světla a jehož řidič způsobem jízdy ohrožoval návštěvníky této akce.

"Hlídka se za vozidlem vydala a následovala ho až do chvíle, kdy vozidlo prudce odbočilo na louku u jezera, kde zastavilo," popisuje událost Jan Novotný z Městské policie Ústí nad Labem. Strážníci vyzvali řidiče, aby předložil doklad totožnosti, řidičský průkaz a doklady od vozidla. Mladík hlídce předložil pouze doklady od vozidla s tím, že ostatní doklady zapomněl doma.

"Vzhledem k chování dotyčného pojali strážníci důvodné podezření, že muž řídil motorové vozidlo pod vlivem alkoholu nebo nějaké návykové látky. Na dotaz hlídky, zda vlastní řidičský průkaz, dotazovaný odpověděl, že nikoli," dodal Jan Novotný.

Šetřením bylo zjištěno, že se jedná o Michala L.(1998), bytem Ústí nad Labem. Z místa se pokoušel neustále odejít a na výzvy strážníků k setrvání na místě až do příjezdu přivolané hlídky Policie ČR nereagoval. Z těchto důvodů byl jmenovaný strážníky zpacifikován a na příjezd policistů si počkal v poutech. Celý případ si převzala k dořešení Policie ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru