Lidé Karlu Gottovi v Ústí nad Labem zapalují svíčky, vzniklo i kondolenční místo
Uctít památku mistra mohou lidé i zapálením svíčky na Mírovém náměstí.
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Celý národ a celý svět dnes zasáhla smutná zpráva o úmrtí Karla Gotta. Zemřel v úterý krátce před půlnocí doma v kruhu své rodiny ve věku 80 let. Trpěl akutní leukémií.

Město Ústí nad Labem vytvořilo v prostorách Informačního střediska na Mírovém náměstí pietní kondolenční místo. Zde mohou lidé v následujících dnech vyjádřit pozůstalým písemnou soustrast. Kondolenční listy budou předány rodině.

Pietní místo bude volně přístupné v pracovních dnech od 09.00 hodin do 17.00 hodin, v sobotu od 09.00 hodin do 12.00 hodin.

Uctít památku mistra mohou lidé i zapálením svíčky na Mírovém náměstí. První svíčku dnes zapálil ústecký rodák Miroslav Švehla.

0210karelgott2

Město vytvořilo v prostorách Informačního střediska na Mírovém náměstí pietní kondolenční místo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru