Tříkrálová sbírka pokračuje až do neděle. Podaří se překonat loňský rekord?
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí and Labem - Koledníci 20. ročníku tříkrálové sbírky budou po městě chodit až do neděle 14. ledna. V pátek navštívili magistrát města. Do kasiček jim přispěli primátor Petr Nedvědický, jeho náměstci a radní a také úředníci a další zaměstnanci města.

„Letos je výtěžek určen mimo jiné na Dům sv. Materny na Střekově, který provozuje nízkoprahové komunitní centrum pro děti a centrum služeb pro rodinu,“ uvedl ředitel Oblastní charity Ústí nad Labem Rostislav Domorák.

Rozpečetění tříkrálových kasiček a spočítání peněz je připraveno na počátek příštího týdne. V loňském roce dosáhla ústecká charita rekordního výsledku, vybrala více než sto tisíc korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru