FOTO A VIDEO: Ženu se psem napadl agresivní bullteriér, majitel ho neměl na vodítku
Foto: Městská policie Chabařovice
Ústí nad Labem

Chabařovice - V úterý 4. února ve 13.45 hodin byla z tísňové linky 156 ústecké městské policie předána naší MP žádost o pomoc paní, kterou současně s jejím psem napadl venku nezajištěný bullteriér - a tohoto zadržuje pokousaná oznamovatelka násilím u sebe.

Z důvodu, že bylo oznámeno jak zranění osoby, tak i dále dva psi v místě, byl proveden výjezd oběma vozidly MP, z nichž jedno je vybaveno kromě jiného zdravotnickým materiálem a druhé vozidlo pro odchyty a převoz zvířat.

0502pesnapadeni3

Foto: Městská policie Chabařovice

V prostoru garážového dvora byl potom hlídkou současně odveden a zajištěn do bezpečí napadený pes a útočící pes, zřejmě Anglický bullteriér odchycen a umístěn do služebního odchytového vozidla.

0502pesnapadeni

Foto: Městská policie Chabařovice

Dále byl zjištěn majitel bullteriéra který bude pro podezření ze spáchaného přestupku (Zákona na ochranu zvířat proti týrání) oznámen příslušnému úřadu. Paní i přes její zranění nakonec ošetření nepožadovala.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru