Neznámý vandal měl potřebu se „podepsat“ na sedadlo nového autobusu
Neznámý vandal měl potřebu se „podepsat“ na sedadlo nového autobusu. Zdroj foto: DPMÚL, infografika: e-ústí.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Takhle vypadají sedačky po měsíčním provozu. Městská hromadná doprava (MHD) je taková, jakou si ji uděláme. Tímto příspěvkem reagoval na svých stránkách Dopravní podnik města Ústí nad Labem na činnost vandala, který se měl potřebu „podepsat“ na sedadlo pro cestující nově zakoupeného autobusu. Příspěvek společnost doplnila snímky poškození.

„Škoda dosahuje zhruba tisíc korun. Proti vandalismu jsou naše vozy pojištěné,“ odpověděla na dotazy redakce E – Ústí.cz Jana Dvořáková, mluvčí ústeckého Dopravního podniku.

Někteří cestující namítají, že nové vozy jsou vybavené kamerovým systémem. Co všechno ve vozech kamery pokrývají a jsou schopny odhalit, nechtěla z důvodu prevence bezpečnosti v městské hromadné dopravě mluvčí komentovat.

Oslovení Ústečané však s příspěvkem Dopravního podniku města Ústí nad Labem souhlasí. „Ono to platí všeobecně, že naše okolí bude vypadat tak, jak se k němu budeme chovat. To platí nejen o MHD, ale celkově o vzhledu našeho města,“ myslí si Eva Bečvářová ze Střekova.

{article title="OBRAZEM: Do ústeckých ulic vyráží nové moderní autobusy a trolejbusy"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

Čtenáři, děkujeme, své náměty nám můžete zasílat na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo využít zpráv naší facebookové stránky. Fotku či video nám také můžete zaslat přes WhatsApp 737 058 283. My vámi zaslaný podnět prověříme, zeptáme se odpovědných a o výsledku vás budeme informovat na našich stránkách.

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru