OBRAZEM: Toto je nový pavilon v teplické nemocnici pro operační sály i další oddělení
Představitelé vedení Krajské zdravotní si prohlédli stavebně dokončený nový pavilon v teplické nemocnici. Foto: KZ
Ústí nad Labem

Teplice - Krajská zdravotní pokračuje v plánované revitalizaci Nemocnice Teplice. Prostory nového pavilonu pro centrální operační sály, centrální sterilizaci a anesteziologicko-resuscitační oddělení si v pátek 7. února 2020 prohlédli členové vedení Krajské zdravotní Ing. Jiří Novák, předseda představenstva, a Ing. Petr Fiala, generální ředitel společnosti, které doprovodil MUDr. Tomáš Hrubý, ředitel zdravotní péče Krajské zdravotní - Nemocnice Teplice.

„Budování nového pavilonu bylo zahájeno v polovině roku 2017 a musím konstatovat, že s výsledkem jsem velmi spokojen. Lékaři a ostatní personál tří oddělení teplické nemocnice dostanou ke své práci prostředí odpovídající standardům třetího tisíciletí a v něm nejmodernější vybavení a zdravotnickou techniku. Jsem rád, že se vedení společnosti, podařilo tento důležitý cíl splnit,“ řekl po prohlídce nového teplického pavilonu Ing. Jiří Novák, předseda představenstva Krajské zdravotní.

„V nemocnici v Teplicích, stejně jako v dalších čtyřech nemocnicích pod hlavičkou Krajské zdravotní, probíhá velmi často najednou hned několik investičních akcí. Tato, kterou jsme si měli možnost nyní, již dokončenou, prohlédnout, je velmi důležitá, a také dosud největší ve dvanáctileté historii společnosti Krajská zdravotní. Díky významné investiční finanční podpoře Ústeckého kraje můžeme v rozvoji našich nemocnic i nadále pokračovat,“ upozornil Ing. Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní.

V nových operačních sálech bude realizováno veškeré současné spektrum operačních výkonů, které jsou v teplické nemocnici prováděny. Operovat se zde budou cévy, klouby, břišní dutiny a provádět laparoskopické zákroky. Na základě rozhodnutí představenstva Krajské zdravotní došlo oproti původnímu záměru k dostavbě ještě jednoho nadzemního podlaží pro umístění ARO a JIP. Projekt počítal také s výstavbou 25 parkovacích míst pro osobní auta, dvě z nich budou vyhrazena pro tělesně postižené. S otevřením přístupu do ulice Anglická byla navržena také parkovací plocha pro zaměstnance s 67 parkovacími místy, čímž dojde k uvolnění parkovacích míst pro návštěvníky nemocnice přímo v jejím areálu. Financování je zajištěno s využitím prostředků od Ústeckého kraje.

Investice byla podpořena Ústeckým krajem.     

Foto

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru