V nezávazné anketě se nejen Střekované vyjadřují k záměru a podobě obchodů vedle krajského soudu
Vizualizace plánovaného nákupního centra. Zdroj: Za lepší Střekov
Ústí nad Labem

Střekov – Vyjádřit svůj názor o podobě obchodního centra na volné ploše u ústeckých soudů, které v loňském roce prezentovala společnost Saller Group, mohou nejen Střekované v nezávazné anketě.

Hlasovací lístek si mohou vystřihnout čtenáři lednového čísla radničního zpravodaje Střekovinky nebo volně leží u přenosné anketní schránky. Hlasovat lze v podatelně střekovského úřadu, v Informačním centru na Mírovém náměstí, v kavárně U Řezníka v Žukovově ulici, v restauraci Koruna ve Svádově a v potravinách Jednota v Sebuzíně. Anketa probíhá do 15. března letošního roku.

Vyjádřit svůj názor v nezávazné anketě mohou nejen Střekované. Ale jsou to právě místní lidé, kteří na občanskou vybavenost ve svém obvodě dlouhodobě nadávají. „Hodně se mi líbí záměr, aby v plánovaném obchodním centru byl market Lidl. Na Střekově máme jen Penny a večerky. Když se podíváte na Severní Terasu, Krásné Březno, Neštěmice, Všebořice zde místní lidé mají na výběr minimálně ze tří marketů. Já chci mít stejné možnosti, jako lidé bydlící za mostem,“ posteskla si Anna Pajchlová z Truhlářovy ulice, která hlasovala pro obchodní centrum.

Vzhled centra prezentovaný investorem jí nevadí. „Hodně se o tom tady na Střekově mluví. Když se podíváte do Všebořické ulice, tak také máte z jedné strany cihlové domy a přes silnici krabice typu Lidl nebo Kaufland. Stejné, než to u soudu vybourali, to už nebude. Občanská vybavenost na Střekově chybí. Proč ne mezi mosty, ketré musí přejet každý Střekovák, když jede domů,“ dodala žena.

Její kamarádka Kateřina Pavlasová ovšem stejný názor nesdílí. „Hodně lidí, kteří volají po obchodním centru u soudů, říká, že krajský soud je také betonová krabice i bývalé výpočetní středisko. Já si však myslím, že než další krabici, tak radši žádné obchody na Střekově nechci,“ řekla rezolutně Kateřina Pavlasová.

{article Na volném pozemku vedle soudů má vyrůst nákupní centrum. Klíčové bude jednání ústeckého zastupitelstva}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

Čtenáři, náměty na zprávy z Ústecka nám můžete zasílat na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo poslat zprávu přes naší  facebookovou stránku. Fotku či video nám také můžete zaslat přes WhatsApp 737 058 283. My vámi zaslaný podnět prověříme, zeptáme se odpovědných a o výsledku vás budeme informovat na našich stránkách.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru