Nepozorný řidič vjel, kam neměl. Aby si nepoškrábal auto, rozhodl se demontovat zábradlí
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 8.2.2020 v 13.45hod., byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Na Zákrutu, kde došlo ke kuriózní situaci. Do této ulice vjel svým osobním vozidlem řidič, který se domníval, že ulice je průjezdná.

Opak byl pravdou. Tato ulice je lemována zábradlím a zakončena schody. To si řidič, který přehlédl dopravní značení na začátku komunikace uvědomil dost pozdě, a to až ve chvíli, kdy ve své jízdě nemohl pokračovat a nemohl se se svým vozidlem ani otočit.

1202ridicul2

Foto: MP Ústí nad Labem

V této svízelné situaci se řidič středního věku rozhodl zábradlí demontovat, aby si při couvání své naleštěné vozidlo neodřel, čímž ale majiteli zábradlí způsobil škodu. Z důvodu vyčíslení škody na majetku byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si celou událost převzala k dalšímu šetření.

1202ridicul3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru