Nový ředitel Palivového kombinátu Ústí představil vedení kraje své vize. Chce se podílet na nové tváři regionu
Jednání se zúčastnil (zprava) vedoucí Odboru kancelář Hejtmana Luboš Trojna, první náměstek hejtmana Martin Klika, hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, ředitel Palivového kombinátu Ústí Walter Fiedler a vedoucí kanceláře ředitele Palivového kombinátu Ústí Tomáš Budín. Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ředitel Fiedler ve čtvrtek představil hejtmanovi své plány, jak se chce výrazně podílet na nové tváři regionu, a projevil zájem podílet se na hospodárném využití všech možných zdrojů financování obnovy regionu ku prospěchu obyvatel nejen Ústeckého kraje.

Nový ředitel Palivového kombinátu Ústí Walter Fiedler má zkušenosti se sanacemi a rekultivací krajiny, zalesňováním, výstavbou potřebných objektů včetně přírodě blízkých vodních nádrží aj. Práci v Ústeckém kraji vnímá jako příležitost přispět ke zvýšení budoucí kvality života v regionu. Palivový kombinát se v rámci dlouhodobé spolupráce s Ústeckým krajem podílí také na programové přípravě meziregionálního setkání uhelných regionů Česka, Lužic (DE) a regionu Dolní Slezko (PL).

Ing. Walter Fiedler (53 let) vystudoval Vysokou školu báňskou – Technickou univerzitu Ostrava. Byl předsedou představenstva a ředitelem společností SD – KOMES, Skládky Tušimice či společnosti PRODECO. Řadou pozic si prošel v Severočeských dolech, mimo jiné jako revírník, revizní technik velkostrojů, později byl vedoucím odboru strategických projektů, naposledy členem představenstva a technickým ředitelem firmy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru