Pacienta s koronavirem převezli z ústecké nemocnice do Prahy. Město podpoří všechna opatření
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - První tři případy nákazy koronavirem byly zaznamenány v České republice. Jeden nakažený byl hospitalizován v Ústí nad Labem. Jak informoval ministr zdravotnictví Adam Vojtěch, jde o čtyřiačtyřicetiletého muže, který byl s rodinou lyžovat v Itálii v severní části rizikového regionu Benátsko.

Členové rodiny jsou v domácí karanténě. Hygienici provádí epidemiologické šetření, jde mimo jiné o mapování osob, s kterými se nakažení dostali do kontaktu.

„Poskytneme hygienikům i dalším orgánům podporu při všech opatřeních proti koronaviru. Záležitostí se budeme zabývat ve vedení města,“ potvrdil primátor Petr Nedvědický.

Infikovaného muže převezli zdravotníci z Ústí nad Labem do pražské nemocnice Bulovka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru