Opilý řidič způsobil nehodu, skončil v policejní cele. Další nadýchal přes tři promile!
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dopravní policisté v neděli kolem třetí hodiny ranní vyjížděli k dopravní nehodě v ulici Opletalova, kdy 30 letý řidič vozidla Opel nezvládl řízení a narazil do oplocení domu. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Policistům již při prvotní komunikaci bylo jasné, že je řidič opilý.

To potvrdila i u něj provedená dechová zkouška, jejíž výsledek byl 1,69 promile. Řidič byl následně zadržen a eskortován do policejní cely. V současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

"Ten den kontrolovala policejní hlídka kolem páté hodiny odpoledne v ulici Lesní cesta 40letého řidiče vozidla Škoda Fabie. Při této kontrole provedla rovněž dechovou zkoušku, kdy již při komunikaci s řidičem bylo jasné, že bude pozitivní. Výsledek policisty dost překvapil. Řidič nadýchal přes 3 promile alkoholu. Řidiči byl ihned zadržen řidičský průkaz a je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru