Krajská zdravotní rozšiřuje parkoviště v ústecké Masarykově nemocnici před protetickým oddělením
Krajská zdravotní rozšiřuje parkoviště v ústecké Masarykově nemocnici před protetickým oddělením. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – O pětadvacet parkovacích míst se zhruba od konce srpna rozroste parkoviště v areálu ústecké Masarykovy nemocnice před pavilonem O. Krajská zdravotní v pondělí 26. června zahájila stavební práce, které umožní motoristům komfortnější parkování.

Předmětem veřejné zakázky je realizace rozšíření stávajícího parkoviště v prostorách stávající nefunkční kruhové betonové kašny a úprava dosavadního veřejného osvětlení. Parkoviště se nachází podél ulice Sociální péče na Bukově.

Důvodem rozšíření parkoviště je navýšení parkovacích míst pro zaměstnance a pacienty o 25 nových parkovacích míst, takže celkem budou mít motoristé po dokončení stavby k dispozici celkem 50 stání. V souvislosti s rozšířením stávajícího parkoviště se navýší i počet lamp. Cena díla podle veřejné zakázky je 4,67 milionu Kč včetně DPH.

Realizace bude probíhat po dobu osmi týdnů ve třech etapách tak, aby omezení přístupu do nemocnice bylo minimální.

2706 parkoviste mnul

KRAJSKÁ ZDRAVOTNÍ ROZŠIŘUJE PARKOVIŠTĚ V ÚSTECKÉ MASARYKOVĚ NEMOCNICI PŘED PROTETICKÝM ODDĚLENÍM. FOTO: PETR SOCHŮREK

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru