První Ústečánek roku 2021 dostal od vedení města dar do kolébky
Adámek je prvním Ústečánkem roku 2021. Na svět se podíval 2. ledna. Foto: Magistrát statutárního města Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Dvacet tisíc korun do kolébky dostal malý Adámek, který se podíval na svět 2. ledna v 15.38 hodin. Maminkou je Šárka Šumná ze Střekova. Informaci na svých stránkách zveřejnil ústecký magistrát.

Letos nemohl primátor Petr Nedvědický navštívit maminku přímo na lůžkové stanici šestinedělí ústecké nemocnice z důvodu zákazu návštěv souvisejících s výskytem nemoci Covid – 19 v České republice. Předání daru tak proběhlo v prostorách ústeckého magistrátu.

3001 prvni ustecanek20212

DARY PRO ADÁMKA S KVĚTINOU PRO MAMINKU PŘEDAL PRIMÁTOR PETR NEDVĚDICKÝ (VLEVO) VE SVÉ KANCELÁŘI. ZDROJ FOTO: MAGISTRÁT STATUTÁRNÍHO MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru