OBRAZEM: Bezdomovci si postavili další provizorní obydlí, museli ho opustit
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 4.2.2021 v dopoledních hodinách, byla provedena společná preventivně bezpečnostní akce s pracovníky sociálního odboru obvodu Střekov, zaměřená na místa, kde se často zdržují osoby bez domova a po sobě zanechávají na místě značný nepořádek.

Pod ZŠ Nová na Kamenném vrchu bylo zjištěno provizorně postavené obydlí, kde se právě tyto osoby nalézají a svým chováním narušují veřejný pořádek. Strážníci zde kontrolovali dvě osoby, které byly hlídkou poučeny, kam a na koho se mohou obrátit v situacích, kdy nemají kde spát nebo nemají co jíst. Po tomto poučení byly obě osoby hlídkou z místa vykázány. Tyto kontroly budou pokračovat i nadále.

0502strekovkz2

0502strekovkz3

0502strekovkz4

0502strekovkz5

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru