Zaslouží si to! Sociální pracovníci dostanou odměny, město požádá o dotace
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Jako v minulém období příspěvkové organizace města a magistrát požádají o prostředky státního rozpočtu na odměny pro zaměstnance domovů pro seniory, pečovatelské služby a odboru sociálních věcí.

„V období mimořádného tlaku na dodržení všech opatření ke snížení rizik přenosu koronaviru a pokračování nabídky služeb v plném rozsahu si zaměstnanci odměny zaslouží. Jsem rád, že odměny dostane také personál mimo přímou péči, bez kterého by nebylo možné služby našim občanům poskytovat,“ dodal náměstek primátora pro sociální služby Tomáš Vlach. Odměny tak vedle sociálních pracovnic, pečovatelek nebo zdravotníků dostanou také zaměstnanci v kuchyni, úklidu či údržbě.

Vloni město získalo z dotačního titulu na odměny pro zaměstnance v sociálních službách částku přesahující 16 milionů Kč.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru