V Chlumci funguje nová ordinace praktického lékaře. Lidé se už mohou zaregistrovat
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Chlumec - V Chlumci vznikla nová ordinace praktického lékaře místo MUDr. Postlera. MUDr. Malenčik ordinuje v Domě s pečovatelskou službou od 8.3.2021.

Ordinační hodiny:

  • Pondělí 12:00 – 14:00
  • Čtvrtek 10:30 – 13:30

Kontaktovat lékaře můžete na telefonním čísle 472 745 100 nebo e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. V případě, že se chcete nyní pouze zaregistrovat, kontaktujte Městský úřad Chlumec, tel. 472 710 623 nebo 472 710 610, e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Aktivní zdravotnická dokumentace pacientů MUDr. Postlera je uložena na Krajském úřadu Ústeckého kraje. Pacienti mohou žádat krajský úřad o zaslání dokumentace nově zvolenému lékaři po předchozí domluvě s tímto lékařem.

Více informací a formulář žádosti ZDE, vytištěný formulář můžete obdržet na MÚ Chlumec, podatelna. MUDr. Malenčík si o dokumentace, pro již zaregistrované pacienty, zažádá sám, po podpisu pacienta na žádosti.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru