Krásné Březno - V provozu je nový e-shop ústecké zoologické zahrady. Návštěvníci se mohou těšit postupně na nové suvenýry, možnost uzavírat adopční a patronské smlouvy, přidají se i zážitkové programy a mnoho dalšího.

„Pro začátek jsme si připravili i novou kampaň s názvem Zoohrátky, která je jakousi obdobou mikro sponzoringu. Zájemci mohou jednomu ze tří zvířecích druhů přispět částkou od 100 do 500 Kč na zlepšení jeho výkonu, a tím ho posunout v pomyslném žebříčku k první příčce. Na výběr bude tento měsíc z pěti disciplín, jejichž vítězové budou vyhlášeni na počátku června, kdy se sečtou výsledky sportovních klání. Jednotlivé disciplíny i zvířecí sportovci se budou pravidelně střídat. Odměnou pro každého dárce bude certifikát se jménem a fotografií vybraného zvířete. Veškerý výtěžek z kampaně bude věnován na chod zoologické zahrady,“ informuje tiskový mluvčí Matěj Kynšt.

E-shop ústecké zoologické zahrady naleznete na odkazu www.eshop.zoousti.cz

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru