Za založení černé skládky skončí hříšníci před přestupkovou komisí
3x zdroj foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Sebuzín - Strážníci Městské policie města Ústí nad Labem se v rámci akce Čisté město zaměřili na obvod Střekov, kde se v poslední době objevilo několik černých skládek.

Z podnětů místních občanů a znalostí strážníků byla na jednom vytipovaném místě umístěna fotopast, která měla zachytit neukázněné občany při odkládání odpadu na místa, která k tomu nejsou určená.

Během 14 dnů bylo na místě zjištěno 14 osob, které zde svůj odpad vyhodily. Šlo především o komunální odpad, nábytek či staré pneumatiky. Všechny případy byly předány k dořešení příslušnému správnímu orgánu. Tyto akce budou pokračovat i nadále.

0505 mp2

0505 mp3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru