NAPSALI JSTE NÁM: Měsíc lásky v Pomněnce
Měsíc květen byl v MŠ Pomněnka věnován lásce a rodině. Foto: MŠ Pomněnka
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Měsíc květen byl v MŠ Pomněnka věnován lásce a rodině, maminkám a hlavně dětem.Na začátku měsíce proběhla nová netradiční akce „Srdíčkový den“. Paní učitelky připravily pro děti spoustu zajímavých činností a aktivit, díky nimž si děti připomněly a hlavně uvědomily, co je to láska, přátelství a úcta k rodičům a jak jsou tyto hodnoty v životě důležité.

Lásku ovšem nemusíme cítit jen k člověku. Velmi důležitá je i láska a úcta k zemi a k přírodě, která nás obklopuje. Proto jsme se zapojili do projektu „Kampaň obyčejného hrdinství“.Společně s dětmi a rodiči jsme plnili různé výzvy, pro zlepšení životního prostředí, a to například výměnou igelitové tašky za tašku látkovou ve výzvě ,,Udělej něco pro ostatní“. Druhou zvolenou výzvou ,,Buď venku!“ jsme vytvořili„Pomněnkové srdce“z donesených přírodnin.

Na začátku byla zmíněna kromě lásky a přátelství též obětavost. Tuto vlastnost projevili v této nelehké a těžké době hlavně naši zdravotníci. Jako poděkování za péči o nemocné, děti vytvořily doma s rodiči a v mateřské škole obrázky, které byly předány na JIP infekčního oddělení Bukovského sanatoria a do atria Masarykovy nemocnice. Další obrázky byly umístěny v autobuse MHD č.5, kde dělají radost cestujícím.

Začátkem dalšího měsíce oslavíme Den dětí, kdy si děti zasoutěží a domů si odnesou krásné zážitky a plný kornout odměn.  Školní rok se blíží ke konci a nás čeká rozloučení s našimi nejstaršími dětmi,na který se všichni už moc těšíme.

Tereza Patová (MŠ Pomněnka)

FOTOGALERIE:

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru