U vjezdu do garáží Krajského úřadu spal na zemi muž. Ukázalo se, že je v hledáčku policie
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu kolem čtvrté hodiny ranní prováděla hlídka strážníků pochůzkovou činnost v centru města, kde si v ulici Krajská, u vjezdu do garáží Krajského úřadu všimla muže, který spal na zemi.

Hlídka spícího muže probudila a vyzvala jej k prokázání totožnosti. Při ověřování totožnosti strážníci zjistili, že po dotyčném muži bylo vyhlášeno celostátní pátrání, protože nenastoupil do výkonu trestu odnětí svobody, a proto byl na muže příslušným soudem vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody.

2805hledanykz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Muž vyššího věku, bytem Libochovany, byl po provedení nezbytných úkonů převezen hlídkou strážníků na příslušné oddělení Policie ČR, kde byl předán policistům k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru