Zloděj strhnul starší ženě kabelku z ramene, díky kolemjdoucímu ale o nic nepřišla. Pachatele hledá policie
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli kolem půl desáté dopoledne na Střekově na Šafaříkově náměstí dosud neznámý pachatel ze zadu přistoupil poškozené 55leté ženě, která šla do práce a z ramene jí strhnul kabelku. Poté se dal na útěk.

"Poškozená v tu chvíli na pachatele zakřičela, kdy si toho všimnul jiný muž a za pachatelem se rozběhnul. Vzhledem k tomu, že si pachatel muže všimnul, tak kabelku zahodil a rychle zmizel. Poškozená tak díky všímavému muži nepřišla o doklady a finanční hotovost. Po pachateli teď střekovští policisté pátrají a vyhodnocují kamerové systémy," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru