Ústí obnovuje dětská hřiště na sídlištích. Tady všude budou nové herní prvky
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na dětských hřištích v obvodu Ústí nad Labem - město probíhají práce na obměně letitých herních prvků. Můžete se těšit na novou sestavu se kluzavkou a houpačkami, pružinovou houpačku kůň na dětském hřišti v ul. K Vavřinečku, na kterém letos proběhla i kompletní oprava oplocení, novou houpačku s baby sedákem na hřišti ve Skoroticích nebo pružinové houpačky na hřišti v ul. Vinařská.

Dvě nové herní sestavy se chystají pro děti na oploceném hřišti v ul. Zahradní ve Všebořicích, kde byla nutná nejprve úprava terénu. Vedení města prosí o repsketování zákazu vstupu v době probíhajících úprav (např. z důvodu tvrdnutí betonových patek prvků apod.) – hřiště se otevřou k vyžití dětí, jakmile to bude možné.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru