Ústí má nové asistenty prevence kriminality, působit budou v Krásném Březně, Neštěmicích a Mojžíři
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 8. 9. 2021 proběhlo výběrové řízení na pozici Asistent prevence kriminality, které proběhlo v gesci městské policie. Na tuto pozici z operačního programu Ministerstva práce a sociálních věcí ČR se přihlásilo 24 zájemců, z nichž výběrová komise vybrala 14 uchazečů a 2 náhradníky.

Obsahem projektu je vytvoření 14 pozic asistentů prevence kriminality, kteří budou působit na území města Ústí nad Labem v lokalitách, které byly vytipovány na základě předchozích zkušeností. V rámci projektu budou asistenti proškoleni, vystrojeni a vybaveni potřebnými pomůckami. Svou činnost budou vykonávat pod dohledem 2 mentorů. Dále bude zajištěna supervize, dle zásad MV ČR.

Poznatky a zkušenosti získané projektem budou sdíleny v rámci workshopů určených pro města Ústecko-chomutovské aglomerace. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií - Evropského sociálního fondu a Operačního programu „Zaměstnanost“ . Vybraní asistenti prevence kriminality budou působit převážně v lokalitách Krásného Března, Neštěmic a Mojžíře.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru