Strážníci s koncem teplých dnů opět začali kontrolovat zahrádkářské kolonie
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Prázdniny skončily a pomalu končí i teplé letní dny, kdy někteří ze zahrádkářů opouští svá víkendová obydlí, a to by mohl být ten pravý čas, kdy by tyto opuštěné rekreační objekty mohli navštívit různí zlodějíčkové a pobertové s nekalými úmysly.

Z tohoto důvodu strážníci městské policie obcházejí různé zahrádkářské kolonie, aby svou přítomností co nejvíce znemožnili těmto asociálům páchat svoji protiprávní činnost. Hlídky kontrolují, zda opuštěné rekreační objekty jsou řádně zabezpečeny a zda se v prostorách chatových oblastí a v jejich okolí nepohybují osoby, které zde nemají co dělat. Tyto kontroly budou pokračovat i nadále.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru