Strážníci pod schodištěm v centru města našli tělo bez známek života
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 19. září 2021 v podvečerních hodinách, prováděla hlídka strážníků pochůzkovou činnost, zaměřenou na kontrolu prostor, kde se pohybují osoby bez domova. V ulici Velká Hradební si hlídka všimla neznámé osoby, ležící pod schodištěm, která byla přikrytá papírovým kartónem.

Na volání ani světlo ze svítilny osoba nijak nereagovala, proto hlídka schodiště obešla z druhé strany, aby s ležící osobou navázala kontakt. V tu chvíli si hlídka u dotyčného všimla načernalé pokožky, krvácení z úst a ucítila silný zápach.

Vzhledem k tomu, že všechny okolnosti nasvědčovaly tomu, že je neznámý muž po smrti, byla přes operační středisko městské policie vyrozuměna Policie ČR, která si po příjezdu na místo celou událost přebrala k šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru