Ústečan se vloupal do garáže, kromě nářadí nepohrdl ani koloběžkou nebo tříkolkou
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Litoměřice - Z trestného činu krádeže vloupáním je obviněn čtyřicetiletý Ústečan. Kriminalisté ho obvinili, že měl v průběhu uplynulého roku opakovaně vniknout za použití násilí do garáží v Litoměřicích a následně i po rozbití dveří do zaparkovaného nákladního vozidla. Z garáží si měl odnést kromě nářadí také dětskou koloběžku, šlapací tříkolku, plastové terénní auto a motokáru.

"Z nákladního vozidla měl odcizit motorovou pilu, sekyru a další věci. Výše uvedeným jednáním měl způsobit škodu přesahující 40 tisíc korun. Ústečan byl na základě operativní činnosti policistů vypátrán a část odcizených věcí se podařilo zajistit. V případě soudem uznané viny mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru