STALO SE: Muž se před policisty schovával v posteli v zakázaném bytě, koukalo mu ale koleno
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Most - Muž z Mostu (32) musel kvůli násilnému jednání vůči své rodině opustit začátkem minulého týdne obydlí. Byl vykázán na deset dnů, během toho byl seznámen se všemi podmínkami. Nyní policisté kontrolami zjistili, že Mostečan nerespektuje jejich nařízení.

Policisté muže nachytali přímo v „zakázaném“ bytě. "Prozradil ho nedovřený úložný prostor postele, do kterého se před hlídkou schoval, a byla mu tam vidět ruka a koleno," uvedla mluvčí policistů Alena Bartošová.

Policisté muži sdělili podezření ze spáchání trestného činu nebezpečné vyhrožování, nyní mu přibylo ještě maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.  elá věc může mít dohru u soudu, který může rozhodnout až o tříletém odnětí svobody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru