Opilý řidič naboural do všeho, co měl po cestě. Zastavila ho až nepojízdnost auta
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí dopravní policisté šetří dopravní nehodu, ke které došlo v polovině měsíce února. Osmatřicetiletý řidič vozidla Škoda Roomster krátce po jedné hodině v noci jel ve směru od Děčína po ulici Přístavní. Před křižovatkou ovšem vyjel mimo komunikaci, kde zavadil o dopravní značku.

S vozidlem začal ovšem couvat, kde opět narazil zadní částí do další dopravní značky, kterou celou vyvrátil. Poté se mu podařilo vykličkovat kolem náletového keře, sjel s vozidlem betonový schod a pokračoval vpřed. Zde ovšem narazil opět do kovového podstavce billboardu. Jako by mu v tu chvíli vše přicházelo do cesty. Nakonec v travnatém porostu narazil do velkého kamene a přejel betonovou podezdívku, kde nechal spodní kryt motoru.

"Svou jízdu ukončil až po několika metrech u viaduktu. Policisté tomuto řidič při dechové zkoušce naměřili 2,36 promile. V současné době je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru