Ústí se promění na běžecké město. Motoristé a cestující MHD se musí připravit na řadu omezení
Ilustrační snímek. Zdroj foto: RunCzech
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Centrem běžeckého dění se v sobotu 17. září stane centrum města a spodní část Střekova. Již 12. ročník závodu Mattoni 1/2Maraton Ústí nad Labem, konaný dle pravidel Světové a Evropské atletiky a za podpory statutárního města Ústí nad Labem, se již od začátku řadí mezi elitu dálkových běhů.

„V letošním roce se můžeme těšit na Evropskou běžeckou špičku a také na tisíce běžců v různých kategoriích. To vše s sebou přináší určitá omezení v podobě dopravních uzavírek. Prosíme vás, abyste přijali s pochopením nezbytná dopravní omezení, ke kterým v den konání závodu dojde. Zároveň bychom vás tímto chtěli pozvat do ulic k aktivní účasti a sledování závodu či poslechu některé z více než 8 kapel,“ uvádí organizátoři na svých stránkách.

Veškeré dopravní informace a provozu ústecké MHD v den závodu najdete zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru