Na Střížovickém vrchu vznikne nové parkoviště
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Odstavné parkoviště pro návštěvníky Střížovického vrchu vyroste na ploše cestou z ulice Lipová. Radní schválili pronájem potřebného pozemku.

Uzavření nájemní smlouvy se společností GENOVA (vlastníkem) na pronájem pozemku p. č. 1029/2 v k. ú. Všebořice schválila rada města. Pozemek má velikost 2 030 m2. Účelem pronájmu je zajištění odstavného stání pro návštěvníky Střížovického vrchu na zpevněné asfaltové ploše cestou z ulice Lipová. Cena pronájmu činí 10 000 Kč za rok a podmínkou je zajišťování úklidu ze strany města. Zpracovávaný návrh smlouvy se předpokládá s účinností od 1. 1. 2023, s pronájmem na dobu neurčitou.

Na ploše je dále počítáno s lokálními výspravami povrchu a úpravou zeleně. Stejný zásah bude třeba provést na příjezdové komunikaci. Celkový rozsah bude znám po nastávající zimě a následné podrobné prohlídce plochy. Zároveň bude řešeno případné umístění mobiliáře (lavičky, koše, stojany na kola, apod.).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru