Kriminalisté stále pátrají po totožnosti ženy, jejíž tělo našli v Labi ve značném stádiu rozkladu. Sestavili její přibližnou podobu
Identikit zemřelé ženy. Zdroj: Policie ČR
Ústí nad Labem

Děčínsko - Děčínští kriminalisté od začátku dubna letošního roku prověřují nález mrtvoly ženy neznámé totožnosti, která byla nalezena dne 2. dubna 2022, krátce po 16. hodině, v mírné zátoce koryta pravé strany řeky Labe v obci Těchlovice, bez známek života, ve značném stádiu rozkladu.

O nálezu jsme informovali ZDE. Do dnešního dne se i přes provedené prověrky a šetření kriminalistům nepodařilo zemřelou ženu identifikovat a pátrání po její totožnosti stále pokračuje. Ve spolupráci s antropologem Kriminalistického ústavu byly sestaveny pravděpodobné portréty ženy.

0504kozacky2

Žena měla na nohou hnědé polokozačky na podpatku se zapínáním na zip, velikost 38. Foto: Policie ČR

"Žádáme tímto každého, kdo by tuto ženu na přiloženém indentikitu poznal, aby se obrátil na PČR KŘP Ústeckého kraje, Službě kriminální policie a vyšetřování, 1. oddělení obecné kriminality Děčín, tel. 974 432 213, 974 432 336 nebo na linku 158," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru