Rekonstrukce komunikace v Masarykově ulici pomalu finišuje. Kdy bude hotovo?
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Rekonstrukce obrusné vrstvy komunikace Masarykova právě probíhá. Pokládka živičného povrchu započne tento pátek, práce budou probíhat za úplné uzavírky vozovky.

Jedná se o velkoplošnou opravu vozovky v ul. Masarykova v úseku od křižovatky Masarykova x Stará x Sadová (včetně prostoru křižovatky) po křižovatku Masarykova x Šaldova, která byla zahájena v polovině října. Předpokládané ukončení (za příznivého počasí) by mělo být v neděli 30. října.

V termínu od 18. října byla také provedena kontrola zařízení umístěných v této komunikaci – např. víka šachet a uzávěry inženýrských sítí, zejména vodovodu, telekomunikačních sítí a plynovodu. Cena veřejné zakázky byla 3 390 000 bez DPH a realizovala ji společnost BES.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru