Benešův most již přejedou osobní auta
Nové dopravní značení na Benešově mostě. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Nové dopravní značení již usměrňuje dopravu na mostu Dr. Edvarda Beneše. Řidiči osobních aut už nemusí jezdit po objízdné trase.

Jízdní pruhy jsou zúženy do středu silnice mostu. Rychlost je snížena na 30 kilometrů za hodinu. Nově po Benešově mostě již nejezdí hromadná doprava, která využívá pouze Mariánského mostu. Trolejbusové spoje 60 a 62 na Střekově nahradila linka X. Zároveň došlo ke zrušení zastávky Krajský soud, kterou nahradila stanice ZPA.

2810 linka x

LINKA X VE STANICI ZPA, KTERÁ JIŽ NENÍ NA ZNAMENÍ. FOTO: PETR SOCHŮREK

{article Most Dr. Edvarda Beneše se uzavře pro veškerou silniční dopravu po dobu úprav dopravního značení}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru