STALO SE: Neuvěřitelná krutost! Kotě z Chanova mělo prostřelenou páteř a zlámané nohy. Jeho trápení museli ukončit
Foto: Útulek Most - Rudolice
Ústí nad Labem

Most - Případ neuvěřitelné lidské krutosti. Nic jiného nelze napsat k tomu, jak se mohou chovat někteří jedinci. O kotěti, které muselo prožít nesmírné utrpení, informoval mostecký útulek.

Co se stalo? "Strážníci dovezli kotě od Chanova, které se před nimi snažilo utéct. Zadní nohy ale táhlo za sebou. První, co nás napadlo, je srážka s autem. Rentgen ale ukázal prostřelenou páteř a ocas, k tomu další zranění jako zlomená pánev, nohy. Hodně nás to na veterině vzalo, všechny přítomné, tohle nikdo z nás nečekal. Nešlo už dělat nic, jen ukončit trápení," uvádí k případu útulek.

Z usyčeného kotěte se stala nakonec vrnící kulička. Odešel v objetí a alespoň na chvíli milovaný.

Není to jediný případ týraného zvířete, o kterém v tomto týdnu píšeme. O psíkovi z Bíliny, který bojuje o život po té, co mu někdo zaškrtil penis drátem, jsme informovali v tomto článku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru