Další odtažená vozidla z ústeckých ulic míří do dražby
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Nezpůsobilá vozidla, která byla odstraněna z ústeckých ulic, jdou do dražby. Celkem šestnáct vozů bude vydraženo 16. listopadu.

Již třetí dražba proběhne v prostoru Palivového kombinátu (Hrbovická 2). Začátek dražby prvního vozidla je v 10.00 hodin. Všechna vozidla si budou moci zájemci prohlédnout osobně už od 9.30 hodin přímo na odstavném parkovišti. Ve stejný čas se mohou i zaregistrovat a obdržet dražební číslo. Pro registraci je nutné mít doklad totožnosti, v případně registrace obchodní společnosti je nutné se prokázat výpisem z obchodního rejstříku. Celkem se bude dražit 16 vozidel. Vyvolávací cena vozidla je 500 Kč. Dražby budou následovat v tříminutových rozestupech.

Veškerá vozidla je možno si prohlédnout dopředu zde – Připravované dražby - Portál dražeb (portaldrazeb.cz) či http://www.exekuce.eu. Do areálu není umožněn vjezd vozidel. Všichni účastníci musí projít přes vrátnici Palivového kombinátu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru