Otřesný případ domácího násilí! Muž týral svoji družku, kromě bití o ní i típal cigarety
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Policejní komisař sdělil obvinění 28letému muži z trestného činu Týrání osoby žijící ve společném obydlí, Výtržnictví a Krádeže. Obviněný dlouhodobě a opakovaně týral svou družku, se kterou žil ve společné domácnosti.

Nejenom, že jí týral fyzicky, bil pěstmi do obličeje a do různých částí těla, típal o ní cigaretu a kousal, ale týral jí i psychicky různými vulgárními urážkami a například několikahodinový sezením v koutě ve spodním prádle. Poškozená po těchto útocích musela vyhledat lékařské ošetření, neboť utrpěla fraktury v obličeji a žeber.

Policejní komisařka mu rovněž rozšířila obvinění o skutek, ke kterému došlo v září loňského roku, kde s dalším spolupachatel fyzicky napadl muže a následně jej okradl.

"Na obviněného byl včerejšího dne podán návrh na vzetí do vazby, který soudce akceptoval a obviněný byl dnešního dne eskortován do vazební věznice. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 8 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru