Tým ústeckých chirurgů operuje v Teplicích. Důvodem je rekonstrukce sálového provozu v Masarykově nemocnici
Nemocnice Teplice. Foto: Krajská zdravotní
Ústí nad Labem

Teplice - Vybrané pacienty ústecké chirurgie lékaři aktuálně operují v Nemocnici Teplice. K prohloubení spolupráce mezi chirurgickými odděleními nemocnic Krajské zdravotní, a.s., zdravotníky přivedla nutnost rekonstrukce sálového provozu v ústecké Masarykově nemocnici. Sály teplické nemocnice by měli ústečtí chirurgové využívat do konce letošního roku.

„Jsme rádi, že se nám v teplické nemocnici podařilo najít volné kapacity pro pacienty z Ústecka a můžeme tak kolegům ze sousední nemocnice pomoci. Pro pacienty je důležité, že nemusejí na indikované výkony čekat delší dobu, než by čekali v případě operace v Ústí nad Labem,“ uvedl MUDr. Tomáš Hrubý, ředitel Krajské zdravotní, a.s. – Nemocnice Teplice, o.z.

V Teplicích tým chirurgů z ústecké nemocnice v současnosti nejčastěji operuje břišní kýly, žlučník a křečové žíly. „Vyšetření pacientů a jejich indikace k operaci stále probíhá na chirurgických ambulancích v ústecké Masarykově nemocnici, kde se provádějí také veškerá předoperační a příjmová vyšetření. Pacient do teplické nemocnice přichází až ráno v den operace,“ vysvětluje MUDr. Martin Sessek, primář chirurgického oddělení teplické nemocnice.

Operaci v Teplicích provádí kompletně ústecký chirurgický tým. Další péče je již v gesci personálu Nemocnice Teplice, který také pacienta následně propouští, nejčastěji první den po operaci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru