Muž upadl obličejem na chodník, pádem si způsobil hlubokou tržnou ránu
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí 6. března vykonávala hlídka strážníků kontrolní činnost v obvodu Střekova, kde si v ulici Žukovova všimla na zemi ležícího muže vyššího věku. Muž byl zanedbaný a nacházel se zjevně pod vlivem alkoholu.

Strážníci muže probudili a dotázali se ho, zda nepotřebuje nějakou pomoc, neboť dotyčný měl v obličeji krvácivé zranění. Šetřením bylo zjištěno, že muž upadl obličejem na chodník, kde si přivodil hlubokou tržnou ránu nad pravým okem. Z tohoto důvodu, byla na místo přivolána zdravotní záchranná služba, která si osobu převzala a převezla k vyšetření do Masarykovy nemocnice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru