NAHÁČ V KRÁSŇÁKU: Šlo o prohranou sázku
NAHÉHO MUŽE ZACHYTIL SVĚDEK. ZDROJ: FACEBOOK
Ústí nad Labem

Krásné Březno – Operační středisko městské policie v neděli 12. března v dopoledních hodinách přijalo oznámení o nahém muži v Přístavní ulici naproti čerpací stanici „Benzina“. Na místo okamžitě vyjeli strážníci.

Muž své chování vysvětloval, že prohrál sázku a nahý má dojít na Mírové náměstí a zpět do ulice Veslařská, odkud na  „nudistickou“  túru vyrazil. Strážníci muže poučili o spáchání přestupku proti veřejnému pořádku, a to vzbuzením veřejného pohoršení,  kterého se svým protiprávním jednáním dopustil.  Poté byl „ naháč“ hlídkou převezen  do ulice Veslařská, kde měl schované své oblečení.  Strážníci s dotyčným vyčkali na místě do doby, než se oblékl a po zadokumentování celé události byl muž středního věku z místa vykázán. Celý případ bude dořešen příslušným správním orgánem.

{article title="VIDEO: Prohraná sázka, nebo exhibicionismus? Po Ústí se procházel nahý muž, zachytil ho svědek"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru