Jak bude po rekonstrukci vypadat most Dr. Edvarda Beneše? Ústecký kraj zveřejnil vizualizaci
Reprofoto video: Ústecký kraj
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Rekonstrukce mostu Dr. Edvarda Beneše v Ústí nad Labem se blíží! Krajský úřad zveřejnil vizualizaci, jak bude probíhat jedna z největších plánovaných investičních akcí Ústeckého kraje.

V současné době podle dostupných informací dochází ke kontrole projektové dokumentace, aby mohlo být co nejdříve dojít k vyhlášení výběrového řízení na zhotovitele. Samotná rekonstrukce mostu Dr. Beneše se předpokládá v letech 2025 až 2026, kdy dojde k jeho úplnému uzavření. O rok dříve je naplánováno vybudování lávky pro pěší a cyklisty přes řeku Labe mezi Střekovem a centrem Ústí, na kterou budou zavěšeny všechny inženýrské sítě z mostu Dr. Beneše. Veškerá automobilová doprava po dobu uzavírky mostu Dr. Beneše bude jezdit po Mariánském mostě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru